top of page
ZeeGolvenRotsen vierkant.jpg

PHYTOMER

Elke dag vormen wij de Zee om tot huidverzorging!!

 

Omdat de Zee het rijkste vitale element is dat er bestaat, met een ongelooflijke biodiversiteit en omdat de zee een grote affiniteit vertoont met die van onze cellen, bevat ze alles wat essentieel is voor de schoonheid en gezondheid van onze Huid!!!

 

Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien gelijkenissen aan tussen zeewater en het bloedplasma, wat erop wijst dat zeewater een uitstekend transportmiddel van activa is voor de huid. 

Meer nog, de algen en de huid hebben dezelfde biochemische structuur, wat een goede opname, een uitstekende tolerantie en een verhoogde doeltreffendheid verzekert.

 

Het in 1972 gecreëerde OLIGOMER is een fantastisch actief ingrediënt dat de kostbare bestanddelen van het zeewater in zich heeft,het is tevens de basis van bijna elk Phytomer-product en elke Phytomer-verzorging.

Oligomer® bezit hermineraliserende eigenschappen die de huid verstevigt en energie terug geeft.

 

Om het immense potentieel van de oceanen te beschermen, engageert Phytomer zich om de mariene biodiversiteit te promoten.

Unieke kweekprogramma’s van algen maken het mogelijk om de natuurlijke bronnen te behouden en om met uitsterven bedreigde soorten terug in de natuur te integreren.  

bottom of page